Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lögner, svek, fantasi , mytomani


En vän som ljuger.


Jag vet att du ljuger.

Du är inte känd.

Du är ingen modell.

Du är inte rik.

Och bara sluta med att skriva osanna snyfthistorier på facebook varje gång du blir avslöjad.

Du är patetisk.

Var dig själv bitch.




Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 282 gånger
Publicerad 2014-02-23 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator