Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bly(g)



Stadigt fallande


uppåt

med
neråt gående


skor

Märkligt mänskligt


drag

att
sväva sträva


ner




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-03-19 11:43



Bookmark and Share


  Smultris
Himla bra, pojken... Gillar dubbelheten i dikten...
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson