Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be(slut)



Tåget har gått

perrongen
jag

är kvar



Besviken ankomst

tom
famn

kom fram
















Fri vers av Tony Hermansson
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-03-19 12:02



Bookmark and Share


  Smultris
*Älskar*
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson