Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortgång



Varm is
strömmar genom

kroppen

färdas


vidare och vidare

cirklar


Livs levande
sökandes ultrarapid

muskulöst

längtande


vilse i Gråträsk

hem







Fri vers av Tony Hermansson
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-03-19 13:20



Bookmark and Share


  Smultris
Som om den brinnande känslan inuti har väckts igen, efter lång tid av vila och kyla...
Kan inte låta bli att dra en koppling till ett visst organ när jag läser :

"muskulöst

längtande"


*Ler*

Känns som något du trodde var förlorat har återuppväckts igen...
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson