Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till dej.

Jag längtar efter dej sommar.

Hösten har varit hård mot mej, värkt i mej.
Kall och huggande - alltid molande.

Värme - snälla kom och stanna hos mej.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-25 13:09



Bookmark and Share


  Connie
Förstår dig precis. Jag älskar värmen, allt under 25 plus är vinter för mig ;)
2014-08-04

  Annie b'larsson VIP
...och nu är hon här, Sommar, hoppas du kan njuta.
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0