Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elisabeths

Den värsta formen av feghet är att pröva sin styrka
på en annans människas svaghet.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-19 20:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så sant, kloka ord
2014-10-13

  Connie
Verkligen bra detta!
2014-09-23

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
mm, tänker att fegheten då egentligen är ett uttryck för den människans egentliga svaghet...
2014-09-22

  Annie b'larsson VIP
Ja, det är verkligen uselt. (Handen på hjärtat - har vi inte alla nångång gjort det?)
2014-09-19

    ej medlem längre
Sorgligt. Och sant...bra skrivet.
2014-09-19

  Angel of love
Så sant du skriver.
Och det gör ont att veta att det händer ofta.
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0