Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet tar annan riktning än den du skissade upp för mig


Dimman suger in oss

Vi planerade nätterna igenom
tankar formades - det nya väntade

Vi skaffade proviant
kanoten och paddlarna tält liggunderlag
drömde om samtal runt elden

Vi sjösatte
svettades regnades

Så bröt du kursen
tappade kompassen i sjön
den sjönk
paddlarna blev till svordomar
kanoten blev till hat

Vi irrade
dimman omslöt vårt liv
Du somnade - jag dog.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-09 11:12



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Berörande
2014-10-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra skriftat om uppbrott man inte trodde skulle ske.
2014-09-17

  Annie b'larsson VIP
En säregen text. Den har definitivt något jag inte läst på länge här. Bra, och skickligt komponerad.
2014-09-09

    ej medlem längre
Ååå vilken bra text!

Vi sjösatte 
svettades regnades 

Snygga rader...

Hög igenkänningsfaktor!
2014-09-09

  Angel of love
När den perfekta turen bara blir till skit.
2014-09-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Värd en eftertanke.
- sedan bitter och grovt pulver,

välja:

Landet eller paret som spelar slarvigt i båten.

2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0