Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indiens svarta ögon

Svarta ögon
Som Indiens kobra fångar din blick mig
hypnotiserat villebråd är jag och följer din dans
snart kommer ditt gift rusa i mina ådror
mitt hjärta får snart smaka dina giftiga tänder, jag vet...

men min kropp lyder inte
den ser bara dina svarta ögon och inväntar kraschen
kan inte springa
kan inte fly
kan inte..




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 325 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-17 16:03



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag kan inte bestämma mig för om de svarta ögonen är en salvation, ett gift eller ett hot. men, jag tänker att oavsett så finns det både en mildhet och en råhet i det som inte går att undvika.
2014-09-27

  Angel of love
Du fångar känslan och sensualiteten perfekt.
2014-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Du fångar verkligen känslan av het erotik!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0