Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skyddsänglar har jag aldrig ägnat något studium, men nu när jag läser hur "djur" kan fylla liknande funktion, så väcks min vilja att ta reda på vilket som verkligen vakar som bäst över mig... http://www.spiritanimal.info/


Spirituella Djur Skyddande Skyndande Symbolik





Är du helst den lugnaste Hästen så hastigt framrusande?

Har du inhyst Haren här i mitt fartblinda nervsystem?

hör du Sköldpaddan
under vårsolen
alltjämt sömnigt gömd
liksom ögongrusande??

Undrar om du uppstår som Ugglan högst därute på de vises gren?

gärna lyfter på Hjärtats tyngande sten
som den tryggast behjälpliga Björnen gör?



är du ett Djur
som fördjupat dig till andlig form?

eller är du en Ande
som antagit djurisk skepnad?

kanske snarast en Människa
som lärt sig gestalta ett djur?

månde definierar de
dig som en Diablero??

ett totem törhända
som dött eller alltjämt lever??



Var du Vargen eller Wargen
som vill umgås med mig genom varje liv?

Finns du fortfarande som Fjärilen
redan undflydd en förväntan
inför alla de finaste, godaste somrar
av den eviga april minns vi minsta fragment????

Fiskar du upp mig då?

Spinner du kattlikt dina Spindelnät omkring min största rädsla?

Är du Älgen som Älskar mina spår...
som skall följa dig långt utanför skogar?!?

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-25 19:30



Bookmark and Share


  Nanna X
Totemdjur är allvarliga saker. Jag tror jag har rätt katt : ).
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP