Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avbrott

 

det var steklarnas sommar

och lagårn brann i rött

du vred om kalendern

till timglaset

fortfarande ovänt




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-26 09:32



Bookmark and Share


  Nanna X
Ett fruset ögonblick - av hetta
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch