Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåt oväntat på Spotify


Ny musik

Sonens spellista.
Ett stycke musik jag inte lyssnat på förr.
Men som råkar passa mej så bra just nu.
Vackert, lugnt, enkelt.
Lite sorgset kanske?
Eftertänksamt.

En pianist som heter Dagmar. Dagmar Krug.
Aldrig hört talas om...

Men, just nu behöver jag bara lyssna.
Ta in.




Fri vers av larkin
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-26 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin