Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medan jag väntar i kön hos försäkringskassan...


telefonkö


du har plats 135 i kön...

jag har äntligen fixat en e-legitimation
jag har varit inne på mina vårdkontakter
och mina sidor

du har plats 123 i kön...

jag har fyllt i en lång å krånglig blankett om vab
ändå blir jag inte klok på om allt har blivit rätt?!...

snart får jag prata med
en människa!

du har plats 104 i kön...




Fri vers av larkin
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-10 16:58



Bookmark and Share


  Anita Westin
Vi lever i en byråkrati. Suck. Bra skrivet.
2014-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Dessa evighetslånga köer. Det enda positiva är att man har gott om tid att träna sitt tålamod.
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin