Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
länge sen nu här är jag igen


på nattkröken

sex månader sen jag loggade in här, säjer dom
oj då
jag slarvar med mej själv
med mina ord
vet ju att jag mår bättre om jag får dom på pränt
ordena mina

om jag inte skriver ner dom så är dom inte mina å då är Jag inte min....
så tror jag att det är

men om jag inte skriver det jag tänker å känner så vet jag inte vad jag tänker å känner jag bara tänker å känner det ändå

och då får jag ingen rätsida på mej
eller orden
så...
här är jag igen -
välkommen!




Fri vers av larkin
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin