Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal kärlek rostar inte...


Möts igen


Å min kära vän!
Hjärtat!
Alltid har du funnits där
jag vet ju det
Dina små meddelanden har
spridit värme
Du har fått kämpa
och du kämpar fortfarande
för att vara sann mot dej själv
Nu är du den riktiga
den du vill och ska vara
Det är jobbigt
men det ger ju så mycket mer
än sprit och tabletter
eller hur?
Och jag är fortfarande din vän
Som jag alltid varit
sen då vi möttes första gången
unga och ystra
på en fest i ditt studentrum 1971 eller var det -72?
Herre Gud!
Det är ju fyrtiofem år sen!!!
Och nu möts vi igen
Vilken glädje!
Kärleken strömmar från min mun till ditt öra
genom telefonen
från din mun till mitt öra
och tack, tack livet, gud, kärleken, världen
Tack för att vi fortfarande finns!




Fri vers av larkin
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-03 17:03



Bookmark and Share


  larkin
Bilden är målad av Ragnar på 70-talet
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin