Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortfarande i sovkläder, inget inbokat förrän i kväll - vad ska jag göra med denna dag?


Mulen marsdag

Vaknade med en god känsla i kroppen.
Läste ett trevligt mejl. Blev glad.
Åt frukost. Den vanliga.
Kaffekopp och läsfåtölj. Katten på visit på fotpallen. Sen rusade den vidare för att göra kattgrejer.
Ledig. Lös...
Tankar, planer. Kommande födelsedagar. Resor. Jobb.
Mejlar. Chattar med barnen, dom vuxna. Syrran svarar inte i telefon.
Och sen?
Skriva lite. Dagbok. En dikt. Kanske ett brev.
Tvätta lite. Diska lite. Dammsuga lite.
Läsa.
Laga mat.
Ta en sparktur till återvinningen.
Och sen, dagens höjdpunkt:
Bokcafé Pilgatan ikväll. Åsa Moberg berättar om sin bok "Livet".
Livet!
Livet, alltså...
Ler.




Fri vers av larkin
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-07 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin