Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommartempo...


sakta lunk


Allt går långsammare nu

Långfrukosten först vid köksbordet
sen tillbaka i sängen
med tidning å tekopp

Kanske klä på mej?

Läsa
Slumra
Sitta i trädgården å glo
Om eftermiddagen kanske en cykeltur

Läsa tjocka böcker
Det tar tid
Men den tiden har jag nu
Dessutom har jag ro

Lugn och ro
För första gången på länge

Sorg och oro har sjunkit undan
Livsglädjen har tagit plats
Vi läker
Vi glädjer oss
Vi njuter av livet

Tacksamt




Fri vers av larkin
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-17 17:01



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Bra så :)
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin