Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 26 Februari: Skröt om sexköpet - hyllades på nätet


Elaka svenska pojkar

 

En tankeställare

till hela Sverige

Är vi beställare

av detta Sverige

 

I egoismens namn

färgas allt ditt till mitt

I ondskans damm

ska man inte tänka vitt

 

Allt snack om rättvisa

är bevisat skitsnack

Man blir inte blind på fel sida

bästa försvar är då motattack

 

Självklart blir man elakare

med en utförsäkrad mor och far

Se politiker ljuga och bedra

höra samhällets trumpetande falska fanfar

 

Det speglar sig i allt

oavsett vad vi säger

Varför skulle sex vara undantaget

från hänsynslöshetens läger

 

I denna artikel säger de helt fräckt

att unga män växer upp

Lär sig att kvinnor är objekt

lär sig att inte respektera en kvinnokropp

 

Fel fel fel det är inte så det går till

det är vi som skapar orättvisans land

Problemlösningen på alla fronter står still

till slut skipas egen rättvisa i en bilbrand

 

Innerst inne vill ingen betala

mer än max ett rosa band och så skapas dessa lagar

Som bygger upp utanförskapet

föder pojkar som skiter i alla regler

 

Orden ”respekt till dig” och ”du är konung”

användes i positiv mening om detta sexköp

Orden är för kriminella gäng biets honung

moderatpojkar pratar om föräldrarnas senaste fastighetsköp

 

Artikeln avslutas av en som påstår

att detta inte är ett kvinnoproblem

Säger att det är ett mansproblem som påtår

Jag säger ”detta är ett obotligt ekonomiskt problem”

 

Men vi kan minska problemets styrka

minskad fattigdom minskar nyrekryteringen för gängen

Men betalningsåtgärderna som krävs vill inga ”som lite har” dyrka

så med andra ord är detta ett demokratiskt självskapat problem på mittsträngen

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-27 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ungdomar som växer upp i ett kriminellt samhälle tror att allt är tillåtet.
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP