Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Det gör ont.
Överallt
Konstant
Smärta
Det gör ont.

Det gör ont.
Överallt
Snälla sluta
Du håller mig hårt
Det gör ont.

Det gör ont.
Men du kan inte släppa taget
Och jag vill inte gå
Men det gör så ont.

Jag vill
Jag vill inte
Vill
Vill inte

Det gör ont.
Snälla skona mig
Jag vet att det gör ont
Snälla skona mig.
Det gör ont




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-28 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah