Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonstrå

Varje kväll trär jag alla ögonkast från dig på ett strå
Och väntar på att sommarnattens dagg ska fukta dem våta
När mörkret sen fulländat kryper runt min avklädda kropp
Äter jag minnet av dina ögon som smultron i natten
Och saften rinner som mörka floder på min väntande tunga




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-01 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sött.....i flera bemärkelser
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe