Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg den i en ask och blunda.

Lördagsfest

Samma Staropramen på flaska
att halsa på pendeltåget
gömma för ordningsvakten
glömma allt

Låtsas skratta
Släppa ångest
Lägg den i en ask och blunda

Blunda och skratta
Blinda om natten

Ser du inte hur falskt det är

Skäggstubb för långt bort

Allt är avlägset
oåtkomligt oemotståndligt ofrånkomligt

Ger mitt nummer till någon
och det betyder ingenting

Ingenting betyder någonting
Någonting betyder allting

Tigger en cigarett och tändare och
hela livet men får ingenting
Står ensam på Birger Jarlsgatan

Alla är runt omkring

Camel Activate aktivera mentol smakar skit
Bara för att orka lite till
Le mot en annan
Vända sig bort och torka en tår

Ingen ser
alla borde se

Ljudlöst färglöst
eller svart
väldigt svart

Lördagsfest
Inte festligt




Fri vers av Kolsyra
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-02 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra