Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande kropp

Det talas ofta om
från olika håll
att man skall
ta till sig nya seder
och idéer men borde man inte
först och främst på kroppen ha koll...
Och lyssna på dess signal
innan man gör något val...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-02 03:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jo, instämmer!
2014-03-03

  Lars Hedlin
Håller med till fullo!
2014-03-02

  Eva Langrath VIP
Kloka tankegångar
2014-03-02

  ULJO
Kloka tankar
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt