Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten jämförelse med Milosevics agerande i Kosovo och Ukrainas del i utvecklingen av den ryska civilisationen.


Vladimirs trastfält

jag vet att
de finns i massor

flyger i flockar
runt människor

på den svarta jord
de en gång ägt

sången har jag slutat
höra jag bara vet

att den ljuder över nejden
jag bara vet att sången

blev vårt blod




Fri vers av Bengt VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-03-02 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP