Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orkar inte mycket ger aldrig upp


små försök

tvättat lite grann

diskat en smula

kanske går en promenad




Bunden vers (Haiku) av larkin
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-02 16:25



Bookmark and Share


  larkin
Vissa dagar är grå...
Små försök att bringa nån ordning,
små vardagligheter kan vara räddningsplankan

vändpunkten kan va trivial
som en kopp te och en macka

växla några ord
gå vidare
med ny kraft
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin