Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skidor på glid

Skidor på snö
med riktig valla
tävling i spåret
känslor kan svalla

Tävlingar med anor
och fort ska det gå
klassiskt med stavar
under himmelen blå

Glida på skidor
uppåt och ner
mössa och vantar
mycket man ser

Sikta mot målet
med ett gevär
framåt i spåret
utan besvär

Full fart i backen
i hundra kilometer
störtlopp och slalom
tävlingarna heter

Skidorna ska på
för en lagstafett
en guldmedalj
för tårar och svett

Skidorna slinter
nygjorda spår
roligt i backen
ett snörikt år




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 1151 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-02 21:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul...roligt att titta på och även göra själv...
2014-03-09

  anits VIP
Härligt skrivet
2014-03-03

    ej medlem längre
helt lysande du är!
2014-03-03

  Chawa VIP
En vintersportdikt man blir glad av att läsa! Roligt rimsmide!
2014-03-03

  Yrre VIP
:D glad text om vasan! :D
2014-03-03

    Birgersdotter VIP
Snyggt skrivet
2014-03-02

    ej medlem längre
Kul att läsa lite mer gladlätta texter från dig, du behärskar ju även det. Du är ju helt lysande.
2014-03-02

  Anya VIP
hahaha Denna skulle passa på vilka sportsidor som helst.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO