Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är värst


Mina ögon söker efter monstret under sängen. Mina öron lyssnar efter dess andetag. Min kropp spänner sig, i väntan på hans anfall.

Jag blundar. Andas in. Får inte gripas av panik. Andas ut. Jag öppnar ögonen.

Ingenting kommer,
inte ens monstret bryr sig om mig längre.

För monstret är du.




Fri vers av Tekla F.
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-02 22:31



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Åååh, så fint du skriver <3333
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.