Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stjärnorna skyddar


evig stjärna

En evig stjärna lyser på mig och bevakar så inget dumt händer.

Ibland kommer molnen fram, då får stjärnan svårt att lysa och det händer något.

Men när molnen försvinner är stjärnan där och rättar till och skyddar mig igen.




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 663 gånger
Publicerad 2006-03-19 20:02



Bookmark and Share


  Paigen
Underbar, lägger den som min favvo.;)
Kramar
2006-03-22

  Lilla trollet
Undebart mådde jag säga!
2006-03-20

  Semir
den är fin men tänk på att kanske säger inte att du "ska" utan bara en såndär smakfråga från mig, kankse använda mer kräsenhet när du väljer ord
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess