Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märkligt

märkligt hur du plockar fram min längtan
när det enda du gör är att finnas där
hållande mina drömmar vid liv
i närheten
fast alldeles för långt ifrån

märkligt hur du plockar fram mina tårar
trots att du aldrig gjort något annat
än att bara funnits där
i närheten
fast alldeles för långt ifrån

märkligt hur du hittar min osäkerhet
trots att jag oftast känner mig tillfreds
men jag tappar alltid mitt ansikte
i din närhet
kanske en rädsla att faktiskt bli sedd

det är nog enklare
när du är långt ifrån




Fri vers av Ullagulla
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-04 21:53



Bookmark and Share


  Epione VIP
Orden som lägger till en egen känsla. Närhet i distans är bättre än distans i närhet. Säger som Molnet viktig fråga, visst är det märkligt Ballisen. Gillas
2014-03-06

  ~Leonardo~
Ja det är märkligt att påverkas så starkt av någon som inte finns där.
och som ändå betyder så mycket.
En känsla jag kan leva mig in i... en högst levande beskrivning.
2014-03-05

    ej medlem längre
En självanalys som känns. Viktiga frågor att ställa sig.
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla