Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmör helt utanför...

En tjur uti sköna Skanör
faller för en kviga så han gör
men han blev stoppad
kärestan fullproppad
med plaströrsteknikens nya rör




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 12:12



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du livar upp!
2014-03-05

  Lars Hedlin
Gillas!
2014-03-05

    Dan Myrbeck
... men dina fina limerickar
förökar sej bra!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt