Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lottning kan sluta med brottning...

En helt ny kund ifrån Skogom
sa: -Får jag spela och lotta Tom...
-Spela går ju bra
sen får du genast dra
för Lotta är vi ju en hop om...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-06 17:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gör bok av dina rickar
de lagom gott i gipan kickar
så får fler njuta frukter av pennan din
som ej drar sig för att gå i spinn
till fördel av att magen hickar
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt