Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gång men...

Ett brännarlag ifrån Juda
glugg stängde när det börja sjuda
ändå känns ju rök
så polis ju upp dök
långt innan värd har hunnit bjuda






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 13:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Humor, det behövs i världen
såväl som på livsfärden
du kan verkligen fart på sätta
just här och det med rätta
det är den del av själva flärden
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt