Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjorde mig hel!!


Sakta tar vi oss fram
Jag lever dag för dag
Vi är det som aldrig var
Min uppväxt satte spår
På både gott och ont
Nu vet jag hur det ska va

Det fanns så mycket i mig
som satt så djupt
Men jag lät bara tiden gå
Det gick alldeles för långt
Föll allt längre ner
och vi tynade sakta bort

Du fick mig att se!!
Du gjorde mig hel!!

Min kärlek till dig idag
Kommer aldrig ta slut
Blir inte den jag var
Jag finns där för dig
Som du finns för mig
Ni lever i mig dag för dag

Många år har gått
och jag vill inte tillbaks
Det finns så mycket glädje i mig nu
Efter allt du gett mig
Fast jag svikit dig
Finns du än här idag

Du fick mig att se!!
Du gjorde mig hel!!




Fri vers av Qotsa309
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-05 13:29



Bookmark and Share


  louisegirl
Stark och berörande!
Bra förmedlat!
2014-03-07

  SellwiN VIP
Gillade verkligen! Särskilt raderna
"Blir inte den jag var
Jag finns där för dig
Som du finns för mig "

tack för att du delade med dig :)
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309