Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskefull värld

Vi lever i en ondskefull värld
Nationer som lever i misär
Det bombas och skjuts om vartannat
Känns som hela jorden har stannat
Folk som svälter och och som flyr
Belgien, Frankrike, allt har gått överstyr
Självmordsbombare på vår jord
IS, al Qaida och hedersmord
Vi lever i en galen värld
Fattigdom, hemlös, undernärd
Oskyldiga människor och djur som dör
Försvarslösa, hjälplösa liv det berör
Våldtäkt, mord, pedofili
Varje dag nån tragedi
Svarta skuggor över jorden sig brer
Man orkar inte ta in allt som sker
Jordens undergång känns så nära
Rädd för vart allt hat kan bära
Kärlek och hat sägs gå hand i hand
Den myten kan vi sätta i brand
Önskar en värld helt utan hat
Utan psykopater och attentat
Jorden har blivit en ondskefull planet
En värld fylld av hat och grymhet




Fri vers (Fri form) av Qotsa309
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-03-22 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309