Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet?

Värmen kommer värmen går
Jag kommer jag går
frågan är den
som går när när jag kommer
eller kommer när jag går
hur ska man kunna förstå
man ger och man får
det är väl det som är frihet

Vänder vrider in och ut
ut och in fram och bak
men frågan är den
är det ja allt beror på
eller är det kanske du
eller någon här bland oss
man får vad man ger
det är väl det som är frihet

Lyssna: https://www.youtube.com/watch?v=joSP3V2mr-k




Fri vers (Fri form) av Qotsa309
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-27 10:37



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja det är frågan.....klurigt skrivet!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309