Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Refräng: Om du bara ser mig
Så skulle jag ge dig
Allt av mig och lite till
Fast du inte vet det
Så är det dig jag älskar
Och vill att du blir min


Text: Första gången jag såg dig,
Var en kväll på hotellet i maj
Våra blickar möttes du log mot mig
Och du satte mina känslor på svaj

Vi närmade oss sakta varandra
Jag bjöd dig på en öl
Jag glömde bort de andra
Du fick mig på rätt köl
Timmarna gick, klockan blev fem
Krogen den stängde, jag följde dig hem
Klockorna stanna, när vi kom hem till dig
En bubblande känsla befann sig i mig
Just från och med då och alla följande dar
En plats i mitt hjärta för alltid du har
Vi fortsatte träffas hos dig efter krogen
Så plötsligt en dag gick allt helt åt skogen
Mitt hjärta var krossat du fanns inte mer
Men i mitt huvud du finns, du står där och ler
Jag berusade mig allt mer och mer
Jag fann en ny kärlek i akvavit
Jag dränkte mitt hjärta i mera sprit
Efter nåt år i berusningens nonstop
Så äntligen en dag jag vaknade opp
Min akvavit och jag vi gjorde slut
Flaskan jag hade så kär den åkte nu ut
Så plötsligt en dag du står här och ler
Du står här bredvid mig och vill ha mer
Med nya ögon jag nu ser, de sitter där fram
Vi träffas igen och jag blev fruktsam
Äkta kärlek är svår att finna
Och när du den funnit, att övervinna
Så en dag i taget, jag ser inte bak
Nöjd med livet som huvudorsak
Så ge inte upp, det finns nåt för alla
Som får våra känslor inom oss att svalla




Fri vers av Qotsa309
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-02-24 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309