Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sista dag

På en promenad häromdagen så samlade jag som vanligt tankarna.
Då slog det mig att den där frågan som kan verka dum, är den bästa jag nånsin ställt i mitt liv.
Är man ihop med en missbrukare, så hamnar en efter en i dens närhet i graven. Är inte van med att så många runt omkring nån dör. Men frågan jag ställde den dagen förändrade allt. Frågan som gjorde att jag hittade rätt och hittade mig själv. Har aldrig nånsin mått så bra som jag gör idag. Och jag är så tacksam för att Tobbe kom in i mitt liv. Han är mitt allt!
Tänk att en dum fråga kan betyda så mycket i livet...

”Det var på livets sista dag
Jag ställde en fråga med dödligt inslag
Är det nån mer som dött?
Den frågan fick dig att se rött
Du gapa och skrek som du ofta gör
Hoppas nån du känner oxå dör
Dra åt helvete, vill inte se dig mer
En suck av befrielse dom ord mig ger
Du körde över mig som en ångvält
Den frågan är den bästa jag ställt
Efter två år av medberoende
Och helt utan självförtroende
Tog jag mitt förnuft tillfånga
Nåt jag aldrig aldrig kommer att ångra
Helvetet jag drog till är underbart
Mitt liv fick en helt ny start
Det var förra livets sista dag
I mitt nya liv har jag ett helt nytt jag”

Idag lever jag med en annan man
Min familjedröm har blivit sann
Han tycker om mig som jag är
Inte som du som hade drogerna kär
Blir inte längre slagen blågul
Slipper höra idiot och att jag är ful
Att du mår dåligt på grund av mig
Och det är därför du berusar dig
Vad jag än gjorde så var det fel
Mitt liv blev till ett sorgespel
Det är så skönt att känna livet igen
Tacksam att jag lever än
Så frågan med ett dödligt inslag
Blev nya livets första andetag

:lyssna

https://www.youtube.com/watch?v=eJzKP--WA8c&sns=fb




Fri vers (Fri form) av Qotsa309
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-01 09:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är det bästa!
2016-04-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Underbar befrielse!
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309