Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodor!!

Fy vad jag tappat mitt språk.
Jag lyckades behålla ett språk
i nio månader.
Ett språk långt ifrån byggbaracken.
Ett språk som människor lyssnade på.
Idag tog jag ett, kanske två steg tillbaka.
Först kommer ilskan.
Sen grodorna.
Sen ångesten.
Sen texten.

Usch idag han jag inte med att bromsa, det är pedalen i mitten och inte till höger!!




Fri vers av Qotsa309
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-23 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309