Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"F"

Fantastisk förtrollad förförd på nytt, åker jag med i ruset av lycka.

Försiktigt framåt förälskad, ändrar ja allt från drömmar till verklighet.

Förvirrad fången, förtjust i dig ger jag allt av mig på en sekund.

Framför fönstret förälskad, tar jag chansen till ett annat liv.

Fjäskig fjollig förstående, lindar jag sakta in dig till mitt å allt.

förvirrad fången, förtjust i dig ger jag allt av mig på en sekund

frustrerad förlorad, förstörd igen finner jag min väg i min
bäste vän

Fasaden förlorad, en fallerad clown, ett kraftlöst barn i förvirring som tar steget ett!!


Ett format foto, på familjens frid, en dimma av ångest i bilden som är sann






Fri vers av Qotsa309
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-05 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309