Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och inga visor!

Konstigt sa poet i Pisa
min text vill folk ha, gratis spisa...
Men han fick besked
ta till en annan sed...
Och nu får de den så klart: Leasa!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-05 13:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mitt i prick!
2014-03-05

  lodjuret/seglare VIP
Jag var på som banken igår
det gav mig tidliga ståsår
hämtade i tröst där en kalender
en sådan där en väl använder
att ta reda på då Lisa fyller år
2014-03-05

    Dan Myrbeck
Jättebra!
Ja tänkte på dej i da - du kanske
inte har läst "Ekens fyra årstider"?
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt