Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What? Sanning blott!

-Du lurar ju tös och sa Per
livräddarkonst visar du upp här...
-Visst är det ju så
jag tränar bara på
få mun-mot-mun-metoden rätt där...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2014-03-05 16:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) JA så klart!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt