Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sådana dagar borde i lag förbjudas, kanske


Bakvänt

En dag då kalsonger
påtas in och utvända
En dag då lusekoftan
hamnar bak på fram
en dag då det borde
vara vinter
men är outhärdlig vår
en dag då flugor surar
för att de är inne
och inte får dö där ute
en dag då människor
som vanligt säger fred
med vapen i hand
en dag då allt
förefaller bakvänt
tills man sätter sin själ
i krokuskarantän




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-06 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer