Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart för start, så kom han...

En hälsoinspektör i Cannes
en råtta i restaurang fann
i svans ut den bär
sa: -Fel med så´n mat här!
-Klart när den hanteras så där man!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-06 11:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Är det nån stans man kan,
så är det i Cannes!
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt