Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några saker att vara säker på

Det finns några saker att vara säker på:

Det kommer alltid att bli sommar till slut
Men det kommer att göra ont innan

Jag kommer aldrig älska nån
Som inte älskar hur jag talar
Kan aldrig bli kär i någon
Som inte vill bära på det som är jag

Man kommer att dö
Om man inte dricker vatten

I Farsta finns det änglar
Flera än i mitt rum här
Dom kommer att ta hand om oss
När ingen annan kan det

En dag ska vi bli vuxna
Den dagen kommer snart men inte än

Allting kommer ordna sig
Om man bara väntar
För det är ju jag
Och jag kommer att klara mig

Finns så lite att va säker på
Men här är några saker




Fri vers (Prosapoesi) av ester.b
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b