Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hög på golvet

jag trodde inget kunde göra så ont igen
orden spetsade mig som en kniv
bokstäverna skar upp mig inifrån
sanningen slog mig i ansiktet

jag trodde ingen, allra mist du, kunde skada mig så igen
du allierade dig med omvärlden
för att kunna såra så mycket som möjligt
sparkade undan allt som höll mig uppe

hoppas att du är nöjd nu
du fick som du ville

jag ligger återigen i en hög och kippar efter luft
men den här gången vet jag inte om jag orkar resa mig igen
ser ingen anledning




Fri vers av brokensoul
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-07 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul