Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Nästa liv"

Jag kan inte se någonting klart
Flyter omkring som en helt annan art
Djupare och djupare jag vet inte vart
Det avgör bara havets framfart..


När pulsen stannar tar allting då slut
Det finns inget kvar då som kan tända allt krut
Jag vill att allting ska bli som förut
om inte det går får någon annan rycka ut..


I nästa liv blir jag ett hjärtans barn
Och mitt inre ska vara mjukt som sammets garn
Och flytta ut på landet, jag till Näverkvarn
Och simma runt i åar som and eller svan..




Fri vers av Qotsa309
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-07 11:07



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fint skaldat!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309