Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Främling"

Främlingar i mörka rum
Kanske är farligare än man tro
Men hur stor

Händer som levande
Gör ett försök till ett värmande
närmande

Finns det inga trogna känslor
kvar i mig
fast än jag bara älskar dig

Pirrandet i kroppen
flyter fram med blodets fart
man undrar vart
Spänningarna stiger
när smekningarna blir allt djärvare
det blir ett fördärvande




Fri vers av Qotsa309
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-07 11:09



Bookmark and Share


  louisegirl
Fint!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309