Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mara

 

mara katta hoppa rep

säg i vilket lager du

vässar tänder täljer skepp

bryder sönder oss itu

 

nej min kära, inte så

skåda mina händer

ser du valkar (om ens få)

inga släckta bränder

 

katta maran vet du vad

lägg dig i mitt läger

kärlekslågan av den grad

bränner mig till mager




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-07 11:37



Bookmark and Share


  Nanna X
Ljuvliga rim om smärta!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch