Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En så´n juvel...

En domare i Mellansel
skrek argt i fotbollsmatch, vad var fel...
Ja svarade nå´n
han är bara en så´n
som ger oss då och då sitt frispel...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 12:43



Bookmark and Share


  ULJO
Bra, mycket bra
2014-03-10

    Dan Myrbeck
Bra!
Kanske nått för Corren!
2014-03-07

  Lars Hedlin
Flippar och lirar...
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt