Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om!?


Som om livet vore lätt som snö
som om luften vore blöt som tö
som om allt vi ser och allt vi gör tar i dör

Som om rika står i samma kö
som om det finns liv på en öde ö
som om alla kläder alla rum går i färgen röd

Som om fiskar simmar utan mål
som om blodvärden tas utan nål
som om juldagen och midsommar firas utan skål

Som om allas kärlek går isär
som om alla lever i misär
som om alla vill och strävar efter en sådan här konsert

Ja önskar oss ett liv
som ska ge oss sinnesro

Ja önskar oss ett liv
som får oss att förstå

en dag i taget




Fri vers av Qotsa309
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-07 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309