Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internationella kvinnodagen!


solsken och starka vindar


solsken idag
det blåser också, hårt
motvind på cykelturen ner till stan

jag har hälsat på min gamla mamma
pratat med min syster i telefon

sen köpte jag tulpaner och mimosa
till mej själv
för att fira Dagen och Kvinnorna

en av sönerna demonstrerar på torget
han får bära hela familjens kampvilja idag
solidaritet
styrka, sånger och slagord

- Ja vi vill vi kan vi törs!

jag har stått där på torget
många gånger

men denna marsdag
har jag en annan kamp
som kräver min närvaro

för livet...
Länge leve livet!




Fri vers av larkin
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-08 14:58



Bookmark and Share


  Anita Westin
Hoppas något gott kommer ut av den kampen! En text som känns! Bra!
2014-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Han som är Livet är även vägen och sanningen.
Den kamp Han utkämpat utmynnade i seger.
Och denna seger får den som tror på Honom del av.
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

larkin
larkin