Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh boy, skepp ohoj!

Var glad och likt lärkan steppa
låt inget dig neråt deppa
motgång är bara att släppa
annars är det lät att få andtäppa!

Bara upp och glatt steppa
och gladpunkten greppa
den kan dig bäst peppa
och överlåt till de knäppa...

Att bort sig själva: Skeppa!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-08 16:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skrivit!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt